Wetboek van Sales

Aanbod

Wervelende masterclasses die gegarandeerd helpen bij zichtbaar zijn voor mooie, nieuwe klanten

 

Wat leer je in de Masterclasses?

Bescheidenheid siert de mens, maar het verkoopt voor geen meter. Wij leren je het initiatief te nemen om voldoende nieuwe klanten te vinden en te behouden. Op een manier die past, van mens tot mens, op jouw eigen unieke manier.

Je leert dat wanneer jij bewuste keuzes maakt voor jouw dienst, klanten een bewuste keuze voor jou maken. Je leert hoe klanten je online kunnen vinden met LinkedIn als leading platform. Je leert hoe je jouw persoonlijkheid kunt inzetten. Wat is jouw toegevoegde waarde voor de klant, jouw onderscheidende kracht? We bekronen dit met een passende pitch. Je leert een goed verkoopgesprek te voeren en te leren luisteren naar koopsignalen waardoor je groeit in je eigen effectiviteit en je zorgt dat de opdracht aan jou wordt gegund. Afhankelijk van je specialisatie leren wij je dat het bezoek aan je klant geen eenmalig bezoek hoeft te zijn maar juist een kans is voor nieuwe mooie opdrachten.

Iedere (live) masterclass sluiten we af met een heerlijke lunch. Een gezellig moment om nog vragen te stellen en andere vakgenoten beter te leren kennen. Zien wij jou ook in onze masterclasses?

Masterclass

Het vinden en benaderen van nieuwe cliënten

Grondige voorbereiding
Na deze masterclass heb je een gedegen prospect plan in handen met: jouw ideale klant(en) en een ruime keuze aan tools die je direct kunt ​inzetten om klanten te vinden en te benaderen.

Masterclass

Hoe profileer ik mijzelf als expert

Jouw​ ​expert status
Jouw toegevoegde waarde als mediator wordt voor jezelf scherp en zichtbaar gemaakt. Met een persoonlijke en unieke pitch kun jij vervolgens bij iedereen een goede indruk achterlaten. Geen verkooptruc maar jouw eigen (unieke ondernemers) verhaal voor iedere gelegenheid toepasbaar gemaakt.

Masterclass

Hoe maak ik mij zichtbaar on- en offline

Lange termijn planning​
Structureel en gepland bezig zijn met je on- en offline zichtbaarheid. Niet een enkele keer, zomaar iets posten op Social media. Gestructureerd waarde toevoegen voor jouw volgers en potentiële klanten en zichtbaar worden als expert zodat zij weten met wie zij zaken moeten doen, dat gaan we doen! Wij besteden aandacht aan het plannen van het delen van content, zodat het geen klus wordt waar je als een berg tegenop ziet, maar het een wekelijkse, goed voorbereide, terugkerende taak wordt.

Masterclass

Hoe zorg ik ervoor dat de opdracht gegund wordt

De opdracht gegund krijgen
Deze masterclass is een echte eye opener. De methode is gebaseerd op consultative selling/ trusted advisor, waarmee je echt het onderscheid maakt ​en waarde toevoegt in je gesprek. Gezien de vele onderwerpen die de revue passeren, verlengen we deze masterclass met een uur.