Wetboek van Sales

Traject op maat

Vier masterclasses

Wil je een grondige sales houding aanleren en een slag maken om de juiste koers te varen? Meld je dan aan voor alle vier de masterclasses die voor jouw organisatie op maat worden gemaakt. We geven je een korting van maar liefst 10% op het gehele bedrag. De vier masterclasses zijn dan al te volgen voor €1495,- euro per persoon. Ga je voor een grondige houding? Plan dan direct een gesprek met ons in.

 

Incompany

Onze masterclasses geven we ook incompany. We starten incompany vanaf 8 en meer deelnemers. Voel je hierin vrij om je met een collega bedrijf aan te melden.

 

Persoonlijk adviestraject

Je kunt aansluiten bij onze bestaande dienstverlening. Je kunt ons ook inzetten voor  1 op 1 bedrijfscoaching. Afhankelijk van jouw budget en je doelstellingen bepalen we gezamenlijk een passende strategie zodat je van meet af aan goede sales keuzes maakt en groeit naar jouw ideale klanten.

 

Consultative Selling  / Trusted Advisor

Onze vier masterclasses voor ondernemers zijn gebaseerd op de methode van Consultative Selling. Wil je naast de stabiele basis een verdiepingsslag maken  en relaties opbouwen met (internationale) bedrijven? Dan is Consultative Selling een geschikte training.

Veel bedrijven wensen een basis met een minimaal volume aan klanten waarmee je een langdurige relatie hebt en die zekerheid bieden als het gaat om terugkerende opdrachten, omzet en marge. Het uitbreiden van deze groep klanten vergt een andere aanpak met een lange termijn visie.

Er is veel onderzoek gedaan naar Consultative Selling en keer op keer is bewezen dat deze verkoopbenadering zorgt voor een hogere klantloyaliteit, meer omzet en een betere marge.

Deze vierdaagse training wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op het salesniveau van uw organisatie. Meer informatie over deze training op maat? Neem gerust contact met ons op.

Plan een strategiegesprekContactgegevens

Daniella Den Iseger
Daniella@wetboekvansales.nl
+31 (0)6 40153101

Margriet Glas
Margriet@wetboekvansales.nl
+31 (0)6 52020377