Wetboek van Sales

Traject op maat

Master of Wetboek van Sales

Wil je een grondige basis leggen op gebied van sales en een slag maken om de juiste koers te varen? Meld je dan aan voor alle vier de masterclasses die voor jouw organisatie op maat worden gemaakt. We geven je een korting van maar liefst 10% op het gehele bedrag. De vier masterclasses zijn dan al in te volgen voor €1495,- euro per persoon. Ga je voor je master bij ons? Plan dan direct een gesprek met ons in.

 

Incompany

Onze masterclasses geven we ook incompany. We starten incompany vanaf 10 en meer deelnemers. Voel je hierin vrij om je met een collega bedrijf aan te melden.

 

Incompany plus

We maken graag kennis en bekijken jouw bedrijf van A tot Z als het gaat om de verkoopcyclus en steken de thermometer in de huidige verkoopstrategie. Hard aan de bak dus. De sales-lat langs jouw organisatie en jij bepaalt tot waar wij gezamenlijk meten!

De vier masterclasses kunnen worden uitgebreid met de volgende diensten:

  1. Het scherp maken of ontwikkelen van jouw bedrijfsmissie en visie.
  2. Het ontwikkelen of updaten van jouw eigen Social media (bedrijfs) pagina’s.
  3. 360° Review van jouw zichtbaarheid op basis van de sales beginselen en klantvriendelijkheid.

In een strategie gesprek bekijken we gezamenlijk wat jouw behoefte is, op basis daarvan bepalen wij gezamenlijk jouw strategie. Als lid van NMv of MFN geven wij jou 10% korting op een strategie traject.  Vraag direct een vrijblijvend strategie gesprek aan!

 

Persoonlijk adviestraject

De nieuwe mediator in de markt kan aansluiten bij onze bestaande producten en kan dat ook aanvullen met 1 op 1 bedrijfscoaching. Afhankelijk van jouw budget en je doelstellingen bepalen we gezamenlijk een passende strategie zodat je van meet af aan goede sales keuzes maakt en groeit naar jouw ideale klanten.

 

Consultative Selling  / Trusted Advisor

Onze vier masterclasses voor mediators zijn gebaseerd op de methode van Consultative Selling. Wil je naast de stabiele basis een verdiepingsslag maken  en relaties opbouwen met grotere bedrijven? Dan is Consultative Selling een geschikte training.

Veel bedrijven wensen een basis met een minimaal volume aan klanten waarmee je een langdurige relatie hebt en die zekerheid bieden als het gaat om terugkerende opdrachten, omzet en marge. Het uitbreiden van deze groep klanten vergt een andere aanpak met een lange termijn visie.

Veel organisaties kiezen voor Consultative Selling om hun bestaande top 10 klanten uit te bouwen en nieuwe klanten te werven.  Er is veel onderzoek gedaan naar Consultative Selling en keer op keer is bewezen dat deze verkoopbenadering zorgt voor een hogere klantloyaliteit, meer omzet en een betere marge.

Deze vierdaagse training wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op het salesniveau van uw organisatie. Meer informatie over deze training op maat? Neem gerust contact met ons op.

Plan een strategiegesprek

Contactgegevens

Daniella Den Iseger
Daniella@wetboekvansales.nl
+31 (0)6 40153101

Margriet Glas
Margriet@wetboekvansales.nl
+31 (0)6 52020377