Margriet Glas & Daniella den Iseger

Gezichten van WvS

Het begon met een maatschappelijke drijfveer

Margriet Glas & Daniëlla den Iseger wilden graag lokaal maatschappelijk betrokken zijn en mensen onderling helpen. Zij meldden zich afzonderlijk van elkaar aan als buurtbemiddelaar voor gemeente Haarlemmermeer en gemeente Schagen. Bij een gezamenlijke training ontstond direct de klik: beiden jarenlang professioneel werkzaam in Sales en Key Accountmanagement én beiden een eigen onderneming.

Ze kregen elk vanuit hun eigen netwerk regelmatig de vraag van mede ondernemers: Hoe doe je dat “sales”? Kun je mij tips geven om gezien te worden bij klanten zonder dat ik het gevoel heb dat ik op de markt sta met mijn dienstverlening? En de tweede vraag: Hoe zorg ik ervoor dat die klanten ook voor mij kiezen?

Daniëlla & Margriet hebben jarenlang ervaring op dit vlak en voerden duizenden verkoopgesprekken. Zichtbaar worden is een proces met een heldere visie en strategie, waarin keuzes worden gemaakt en je groeit naar jouw ideale klanten. Je zult gestructureerd en met een duidelijke focus aan jouw onderneming moeten blijven werken. Wetboek van Sales geeft je inzicht in dit succesvolle proces.

Daniella den Iseger

DAAN mediation & Collegiaal Ouderschap

Daniella den Iseger ​is (legal) mediator en werkte hiervoor als contract- en key accountmanager. Jarenlang bediende zij op professionele wijze klanten en was zij dagelijks bezig met de verkoop en ontwikkeling van dienstverlening, innovaties en ​kwaliteit van ​dienstverlening​. Het voeren van (strategische) contractuele onderhandelingen op ieder vlak is eigen geworden en zij zorgde er samen met operationele teams voor dat de verwachtingen van de klant konden worden overtroffen. Het opbouwen van duurzame relaties met retentie als resultaat, daarin is zij succesvol.

LinkedIn Daniella den IsegerLinkedIn WvS

Margriet Glas

DIT Perspectief

Margriet is (strategisch) adviseur duurzaam inzetbaarheid, geregistreerd mediator, en trainer in Consultative Selling. Ze heeft vele prospects door middel van koude acquisitie uitgebouwd tot warme duurzame relaties. Ze gaf advies aan het MKB, grote ondernemingen en bij aanbestedingen over HR-vraagstukken rondom arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid en verzuim. Ze weet als geen ander hoe je je netwerk kunt uitbreiden en zichtbaar kunt zijn én blijven bij je klanten. Daarnaast heeft ze jarenlang collega’s begeleid in salesactiviteiten en geeft ze salestrainingen aan advocaten en juristen op basis van het succesvolle Consultative Selling/ Trusted Advisor.

LinkedIn Margriet GlasLinkedIn WvS