Wetboek van Sales

Masterclasses

4 wervelende masterclasses die gegarandeerd helpen bij zichtbaar zijn voor mooie nieuwe klanten

Masterclass

Het vinden en benaderen van nieuwe cliënten

Grondige voorbereiding
Na deze masterclass heb je een gedegen prospectplan in handen met: jouw ideale klant(en) en een ruime keuze aan tools die je direct kunt ​inzetten om cliënten te vinden en te benaderen.

Masterclass

Hoe profileer ik mijzelf als expert

Jouw​ ​expert status
Jouw toegevoegde waarde als mediator wordt voor jezelf scherp en zichtbaar gemaakt. Met een persoonlijke en unieke pitch kun jij vervolgens bij iedereen een goede indruk achterlaten. Geen verkooptruc maar jouw eigen (unieke ondernemers) verhaal voor iedere gelegenheid toepasbaar gemaakt.

Masterclass

Hoe maak ik mij zichtbaar on- en offline

Lange termijn planning​
Structureel en gepland bezig zijn met je on- en offline zichtbaarheid. Niet een enkele keer, zomaar iets posten op Social media. Gestructureerd waarde toevoegen voor jouw volgers en potentiële klanten en zichtbaar worden als expert zodat zij weten met wie zij zaken moeten doen, dat gaan we doen! Wij besteden aandacht aan het plannen van het delen van content, zodat het geen klus wordt waar je als een berg tegenop ziet, maar het een wekelijkse, goed voorbereide, terugkerende taak wordt.

Masterclass

Hoe zorg ik ervoor dat de opdracht gegund wordt

De opdracht gegund krijgen
Deze masterclass is een echte eye opener. De methode is gebaseerd op consultative selling/ trusted advisor, waarmee je echt het onderscheid maakt ​en waarde toevoegt in je gesprek. Gezien de vele onderwerpen die de revue passeren, verlengen we deze masterclass met een uur.