Margriet Glas & Daniella den Iseger

Over Wetboek van Sales

Ontwikkeling van salesvaardigheden voor ondernemers.
Hoe profileer je jezelf als expert en wat is jouw onderscheidende kracht voor de klant? Het verschil maak je met jouw ervaring, jouw kennis én jouw persoonlijkheid, die zijn uniek. Maar hoe breng je dit over op de klant zonder het gevoel te hebben dat je moet “leuren”? Want aan het woord verkoop kleeft vaak een nare bijsmaak. Wij helpen jou om op een natuurlijke manier het verschil te maken.

Wetboek van Sales is een initiatief van Daniëlla den Iseger & Margriet Glas en helpt collega ondernemers met het uitbreiden van het netwerk, zodat je op een professionele wijze zichtbaar wordt én blijft bij (nieuwe) klanten.
Met onze uitgebreide ervaring in sales, gecombineerd met de kennis als ondernemers, reiken we de juiste tools aan om jouw bedrijf te laten groeien.

Wij helpen jou zodat je verder kunt.
Naast theoretische saleskennis zijn de masterclasses gevuld met veel praktische tips en voorbeelden uit eigen praktijk. Met deze acties kun je direct na de training zelf gemakkelijk aan de slag. We geven verschillende opties zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past. Tenslotte ben jij het die jouw dienstverlening uniek maakt.