Klanten aan het woord

Referenties

Door de juiste vragen te stellen en je zelf te laten nadenken hebben de dames van wetboek van sales snel de essentie te pakken van je marktenting boodschap en de juiste doelgroep. In de online sessies zit voldoende structuur maar ook ruimte om te sparren en concrete voorbeelden te benoemen en door te spreken. Daniella neemt je in haar enthousiasme mee en geeft tips vanuit haar ervaring. Margriet is een kei in het benoemen van de essentie en het geven van een samenvatting. Hierdoor vullen zij elkaar goed aan en kan ik met een duidelijk handboek verder werken aan mijn zichtbaarheid. Het resultaat van de trainingen is dat ik me bewuster ben van de kansen van social media kanalen en (online)zichtbaarheid. De drempel om zelf content te schrijven wordt steeds lager. Het helpt daarbij enorm dat Daniella en Margriet vanuit hun ervaringen ook hun valkuilen en leermomenten benoemen en je motiveren om aan de slag te gaan. De coaching on the job maakt dat ik weer wakker ben geschut en de tip om structureel momenten in mijn agenda te plannen voor marketing ga ik zeker meenemen en uitvoeren.

Simone HornstraLilar

Margriet en Daniella zijn complementair aan elkaar. Zij verenigen het zakelijke en persoonlijke met elkaar.
Ze spreken uit ervaring en bieden handvatten die je direct in de praktijk kan toepassen. Ga je met ze in zee, dan zal je zichtbaarheid toenemen en ben je verzekerd van het vinden van nieuwe klanten.

Maya TonevaMaya Mediation

Door de training Consultative Selling hebben we onszelf bij RWV Advocaten als het ware opnieuw uitgevonden. Door ons werkelijk te richten op wie we zijn en waar we in excelleren is als vanzelf onze blik op het op een vanzelfsprekende wijze binnenhalen van mooie opdrachten verfrist. Daardoor is ook de relatie met onze gewaardeerde cliënten verder verdiept. Juist nu beveel ik de training dan ook van harte aan. Voor iedereen die zaken doen serieus neemt.

RWV AdvocatenOpRecht betrokken

Wetboek van Sales is een betrouwbare partner. Ze geven heldere en overzichtelijke trainingen die goed aansluiten bij de markt van nu. Fijn om met trainers samen te werken die goed weten waarover ze spreken en de methode zelf jarenlang met succes in de praktijk hebben gebracht.

AMV OpleidingenDé opleider van mediator tot scheidingsspecialist

Een hele waardevolle training die we direct in praktijk konden brengen. Het heeft ons niet alleen extra opdrachten opgeleverd, maar ook de relatie met onze kanten verdiept en verstevigd. Oprechte menselijk aandacht maakt alles mooier. Dank je wel Margriet!

Centrum voor ConflicthanteringMeer dan een opleidingsinstituut