Wetboek van Sales

Verkoop strategie traject op maat

Vier masterclasses

Wil je een grondige sales houding ontwikkelen en een slag maken om de juiste koers te varen? Meld je dan aan voor alle vier de masterclasses die voor jouw onderneming op maat worden gemaakt. We geven je een korting van 10% op het gehele bedrag. De vier masterclasses zijn dan al te volgen voor €1495,- euro per persoon. Plan dan direct een  strategie gesprek met ons.

Incompany

Onze masterclasses geven we ook incompany. We starten incompany vanaf 8 en meer deelnemers. Voel je hierin vrij om je met een collega bedrijf aan te melden.

Persoonlijk adviestraject

Je kunt aansluiten bij bestaande dienstverlening en kunt ook kiezen voor 1 op 1 bedrijfscoaching. Afhankelijk van jouw budget en je doelstellingen bepalen we gezamenlijk een passende strategie zodat je van meet af aan goede sales keuzes maakt en groeit naar jouw ideale klanten.

Consultative Selling  /  Trusted Advisor

Onze vier masterclasses voor mediators zijn gebaseerd op de methode van consultative selling. Wil je naast de stabiele basis een verdiepingsslag maken  en relaties opbouwen met grotere bedrijven? Dan is consultative selling een geschikte training.

Veel bedrijven wensen een basis van een aantal volume klanten. Klanten waarmee je een langdurige relatie hebt en zekerheid bieden als het gaat om terugkerende opdrachten, omzet en marge. Het uitbreiden van deze groep klanten vergt een andere aanpak met een lange termijn visie.

Er is veel onderzoek gedaan naar consultative selling en keer op keer is bewezen dat deze verkoopbenadering zorgt voor een hogere klantloyaliteit, meer omzet, en een betere marge.

Deze vier daagse training wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op het salesniveau van uw organisatie. Meer informatie over deze training op maat? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie? Verstuur het formulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Daniella Den Iseger
Daniella@Wetboekvansales.nl
+31 (0)6 40153101

Margriet Glas
Margriet@Wetboekvansales.nl
+31 (0)6 52020377